Tarieven

Hier vindt u de kosten voor begraven, uitstrooien of bijzetten.

De kosten van begraven, uitstrooien of bijzetten vind je in de tarieventabel. Daar vind je ook de grafrechten die je voor een bepaalde periode betaalt voor een plek op een begraafplaats.

Aanvragen

Toestemming vragen voor het begraven, uitstrooien of bijzetten begraven, uitstrooien of bijzetten op de gemeentelijke begraafplaatsen (het formulier staat op Zutphen.nl).

Gedenkparken

We noemen onze begraafplaatsen gedenkparken omdat deze veel meer zijn dan begraafplaatsen alleen. Het zijn plekken waar we onze geliefden herdenken, de prachtige oude bomen kunnen bekijken, de waan van de dag even kunnen vergeten om tot rust te komen en een kijkje kunnen nemen in de geschiedenis. De 3 gedenkparken die we in eigendom en beheer hebben zijn:

Tijden

De tijden voor het begraven, uitstrooien of bijzetten zijn op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op verzoek zijn andere tijden bespreekbaar. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder van de gedenkparken. Je kunt de gedenkparken iedere dag bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang.

Oude Begraafplaats
De Oude Begraafplaats