Over het gedenkpark...

Wanneer u de Oude Begraafplaats binnen gaat via de houten ingang, voelt u meteen dat u op een bijzonder plek bent.

Ingang Oude Begraafplaats De historie, de oude graven en de Engelse stijl maken het park een unieke plek. Gedenkpark de Oude Begraafplaats ligt aan de Warnsveldseweg in Zutphen.

Op het terrein staan nog veel bomen die zijn aangeplant toen de Oude Begraafplaats werd aangelegd en zijn nu dus bijna tweehonderd jaar oud. Door de bomen, het licht glooiende terrein en het water om het park, is er een prachtig gedenkpark ontstaan waar u herinneringen kunt ophalen of een kleine wandeling kunt maken. Op de bankjes in het park kunt u even uitrusten van de waan van de dag.

Mogelijkheden

  • algemeen graf, particulier graf, kindergraf
  • natuur begraven
  • as verstrooien op strooiveld
  • urn bijzetten in eigen graf
  • openluchtbijeenkomst
  • aulabijeenkomst

Tijden

De tijden voor het begraven, uitstrooien of bijzetten zijn op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op verzoek zijn andere tijden bespreekbaar. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder van de gedenkparken. U kunt de gedenkparken iedere dag bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang.

Hebt u een bijzondere wens?

Of wilt u meer weten over wat kan op gedenkpark Warnsveld? Neem dan contact op met de beheerder van de gedenkparken. We doen graag ons best om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Oude Begraafplaats

 

 

 

 

 

 

 


De verbinding tussen de Oude Begraafplaats en de Katholieke Begraafplaats