Zoekresultaten

7 resultaten voor ‘’

 • 's Gravenhof

  Knop Gravenhof We maken van het 's Gravenhof dé culturele en cultuurhistorische ontmoetingsplek voor Zutphen.

 • Drukbezochte inloopavond over Poort van Zuid

  Veel omwonenden en ondernemers bezochten op 14 maart 2018 de inloopbijeenkomst van het gebied Poort van Zuid. Ze gingen in gesprek met elkaar, met de aanwezige wethouders en met medewerkers van de gemeente over de eerste resultaten van de onderzoeken. Een aantal onderzoeken loopt nog. Daarom was het nog te vroeg om verder te gaan met de eerder gemaakte scenario’s. Dat kan pas als we de resultaten hebben van alle onderzoeken.

 • Bezuinigingen

  12 augustus 2019

  Wij moeten als gemeente bezuinigen. In juni 2018 bleek dat de financiële tegenvallers in het Sociaal Domein groter waren dan voorzien. Om zo snel mogelijk financieel gezond te worden, zijn er keuzes nodig.

 • Aanmeldformulier evenementenkalender 2020

  Met dit formulier meldt u uw evenement aan voor de evenementenkalender 2020.

 • Anterieure overeenkomsten Windpark IJsselwind

  15 augustus 2019

  Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met IJsselwind B.V. en het Waterschap Rijn en IJssel, anterieure overeenkomsten als bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening zijn gesloten.

 • Oplaadpunten voor elektrisch voertuig

  Op deze pagina vindt u een overzicht van de openbare oplaadpunten voor elektrische en hybride voertuigen in de gemeente Zutphen. Ook leest u hier hoe u een oplaadpunt op de openbare weg kunt aanvragen.

 • Veelgestelde vragen maaibeleid

  04 juli 2019

  Om meer biodiversiteit te krijgen, maaien wij minder vaak binnen de gemeente. Door het groen anders in te richten en bermen uit te breiden, kunnen er plantensoorten groeien waar bijen en vlinders op af komen. Het kan zijn dat u hier vragen over heeft. Daarom hebben we de belangrijkste onderwerpen voor u op een rij gezet.

Verfijn uw zoekopdracht

Paginatype

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina